Ξενώνας

Ξενώνας

Παραδοσιακός Ξενώνας Το Μετερίζι

 Σας καλωσορίζουμε στον παραδοσιακό ξενώνα Το Μετερίζι...ένα μικρό παράδεισο μέσα στην καταπράσινη φύση, ιδανική βάση  για εξορμήσεις στα βουνά των Βαρδουσίων, της Γκίωνας, και όχι μόνο.

 Αναζητώντας την ελευθερία και κατακτώντας την όπως ο Αθανάσιος Διάκος , καθώς από αυτό το ύψωμα εξορμούσε για να κατακτήσει την λευτεριά των σκλαβωμένων Ελλήνων, θα απολαύσετε την ζεστή φιλοξενία στα δωμάτια του ξενώνα μας! Ο ξενώνας βρίσκεται στο χωριό Αθανάσιος Διάκος, στις παρυφές των Βαρδουσίων, με πανοραμική θέα όλο το χωριό. Είναι ένας πετρόχτιστος ξενώνας με απίθανο άνοιγμα σε μια δασωμένη πλαγιά. Δημιουργήθηκε το 1999, απο τα αδέλφια Κωνσταντίνο και Παναγιώτη Μαστροκωστόπουλο

 Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και διακόσμηση, θέα που κόβει την ανάσα και όλες οι σύγχρονες ανέσεις αποτελούν τα χαρακτηριστικά μιας μοναδικής απόδρασης στη φύση!

 Ο ξενώνας διαθέτει:
- 6 δίκλινα δωμάτια με μονά κρεβάτια
- 1 δίκλινο δωμάτιο με διπλό κρεβάτι
- 2 τρίκλινα δωμάτια με μονά κρεβάτια

 Όλα τα δωμάτια είναι πλήρως εξοπλισμένα για μια άνετη διαμονή και διαθέτουν κουζινάκι με μάτια και απορροφητήρα, ψυγείο, τηλεόραση, πρόσβαση σε internet, μπαλκόνι με θέα.
Image

Επικοινωνήστε μαζί μας γιακρατήσεις!εκδηλώσεις!πληροφορίες!

πληροφοριες

Επαρχιακή Οδός Σπερνόρεμας-Λιδωρίκιου 220,
Αθανάσιος Διάκος 330 53
Τηλ : 22650 63201
Κιν : 6948824029

E-mail : meterizi@gmail.com
Φαξ : 22650 63204
Image